2013. ősz - "Gyerekszáj" videók

Gyerekeket kértünk meg közgazdasági fogalmak elmagyarázására, majd ezekből igazán aranyos "gyerekszáj" videókat állítottunk össze. Ezekkel kívánunk nagyon boldog ünnepeket és boldog új évet!
Tovább a videókhoz >


2014. január - középiskolai látogatások

A GEKSZ tagjai is részt vettek a KTK megismertetésében: középiskoláikban beszéltek arról, miért szeretnek a KTK diákjai lenni. Az érdeklődők sok kérdést tettek fel, melyekre hallgatói nézőpontból kaphattak őszinte és hiteles választ.
A képek a szombathelyi Kanizsai Dorottya Gimnáziumban készültek.2013. december 13. - Jótékonysági vásár

A Gidai Erzsébet Közgazdaságtudományi Szakkollégium hallgatói a Kisalföld napilap Szeretetakciójához csatlakozva jótékonysági tombolát árusítottak az elmúlt hetekben. A tombolasorsolásra az NYME-KTK üzleti szakügyintéző hallgatói által szervezett Karácsonyi Jótékonysági Délutánon került sor. A tombolával a jótékonykodó hallgatók, oktatók és városi polgárok 100.425,- Ft-tal gazdagították a gyermekotthon alapítványát.
Részletek >

Farkas Bence képei2013. november 18. - Szakkollégiumi kutatási fórum2013. november 11. - Alumni portrék: Rigler Zsolt2013. szeptember 18. - Tandem Tag külföldi hallgatóinkkal2013. szeptember 14. - TeSzedd

(csatlakozva a Rotaract által szervezett csoporthoz)